Corona update


Voedselbank Opsterland geeft strikte invulling aan de richtlijnen RIVM.

Het bestuur van Voedselbank Opsterland laat graag weten dat Voedselbank Opsterland een uitermate strikte invulling geeft aan de richtlijnen van het RIVM. Zo wordt ook bij de uitdeel van voedselpakketten uiteraard rekening gehouden met de coronamaatregelen. Het uitdelen van voedsel wordt gedaan in eenmalig uitgegeven tassen in plaats van de kratten, wordt afstand gehouden van ten minste 1,5 meter in de wachtrij. Klanten komen niet binnen in de loods maar vrijwilligers geven de tassen af bij de deur.

In de SA van 1 april 2020 is een foto gepubliceerd bij de zeer gewaardeerde ontvangst van pakketten van de Plus. Deze op 1 april jl. gepubliceerde foto is gemaakt op woensdag 4 maart jl. Dit is nadrukkelijk voorafgaand aan de nieuwe richtlijnen van het RIVM. Daarom is door de personen op de foto nog geen 1,5 meter afstand gehouden.

Wij willen nogmaals benadrukken dat de Voedselbank uw steun in deze moeilijke tijd hard nodig heeft, wij proberen alles op alles te zetten om met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM onze werkzaamheden te blijven uitoefenen. Sinds het onstaan van de coronacrisis hebben wij een forse stijging van het aantal aanmeldingen ontvangen, waaruit blijkt hoe hard uw steun nodig blijft.

Nikita Brameijer
Voorzitter Stichting Voedselbank Opsterland
tel: 06-21934361
info@voedselbankopsterland.nl

Deel dit bericht op sociale media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email