Inbreng goederen en boodschappenlijst

Als je voedsel wilt doneren dan zijn we daar blij mee. Het moeten dan beslist houdbare producten zijn vanwege de voedselveiligheid en eventuele houdbaarheidsdata. (zie het boodschappenlijstje hieronder).
U kunt deze houdbare producten aanbieden op onze locatie aan de

Stationsweg 8a te Gorredijk (achter de benzinepomp)
en wel

elke donderdag van 15.00 – 16.00 uur.

Op deze tijd is er altijd een vrijwilliger aanwezig om producten in ontvangst te nemen.
Als je op dit tijdstip niet kunt, bel dan met 06-38890118 om een afspraak te maken voor een andere tijd.

Een vriendelijk verzoek, als er bij de Voedselbank niemand aanwezig is, geen producten bij de ingangsdeur achterlaten. Grote kans dat als we ze vinden, we die vanwege voedselveiligheid niet meer kunnen gebruiken.


Wij hebben een lijstje met lang houdbare artikelen. Dit zijn basis producten die wij gemakkelijk op voorraad kunnen houden en die voor onze klanten ook ideaal zijn om in huis te hebben. Deze producten zijn altijd welkom en staan op onderstaand lijstje. Deze producten zijn altijd welkom.


 

Je begrijpt dat wij afhankelijk zijn van wat wij ophalen en krijgen. Zouden wij alleen die producten gebruiken dan zou ons voedselpakket vaak niet voldoende uitgebalanceerd zijn. Dus kopen wij zo nodig zelf ook producten bij.
Wilt je ons steunen en ook ons werk gemakkelijker maken geef dan geen voedingswaren, maar geld. Daar zijn onze klanten en wij beter mee geholpen. Hier lees je hoe je dat kunt doen.